Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο

Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε το νέο αυτοκίνητό του, ο ηλικίας 6 ετών γιος του,πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές φορές .
Στο νοσοκομείο, το παιδί έχασε δύο δάχτυλα, λόγω των πολλαπλών σπασιμάτων. Όταν το παιδί είδε τον πατέρα του ..... με παραπονεμένα μάτια γεμάτα ....πόνο τον ρώτησε : " Μπαμπά.. πότε τα δάχτυλά μου θα μεγαλώσουν πάλι ? " O άνδρας βουβός, πήγε πίσω στο αυτοκίνητό του και το κλώτσησε πολλές φορές.
Σκεπτόμενος αυτό που έκανε, βρισκόμενος μπροστά στο αυτοκίνητό του παρατήρησε ξανά τις γρατζουνιές , αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε γράψει με την πέτρα 'ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ".
Την επόμενη ημέρα ο άνδρας αυτός αυτοκτόνησε
..
Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο . Επιλέξτε τα τελευταία για να έχετε μιαν όμορφη , καλή ζωή.... Τα πράγματα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται , ενώ οι άνθρωποι είναι να για να αγαπηθούν.
Προσέξτε τις σκέψεις σας , γίνονται λέξεις. Προσέξτε τις λέξεις σας, γίνονται ενέργειες. Προσέξτε τις ενέργειές σας , γίνονται συνήθειες. Προσέξτε τις συνήθειές σας που γίνονται χαρακτήρας . Προσέξτε το χαρακτήρα σας , γίνεται το πεπρωμένο σας.
Πηγή: blog Π.Α.Κ. ΕΛΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: